Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 17:35 - Никога не носете това жени
Автор: sekstemi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове:
0



 Вие  искате гардероба ви с дрехи да е разнообразен и да е съобразен с мъжкото мнение за модата. Тук ще  разгледаме пет модни тенденции, които мъжът  просто не е в състояние да разбере  и оцени.
 Когато той "случайно" получи комисионна от работата и ви я даде да си купите тоалет вие ще знаете в какво не трябва да си  влагате парите. 
Потури шалвари

"Не се заблуждавайте, че те представляват прилепнали спортни панталони тип дънки, защото разтоянието между краката не е никак малко.
Те са едно от най-коментираните модни новости в последните години. Има жени, които ги предпочитат заради факта , че прикриват част от недостатъците на женското им тяло.

image

Някои биха казали , че са удобни както за спорт така и за по-елегантни поводи. Все пак зависи много от дизайна на модела и неговото изпълнение.рокля за бременна жена
Куклена рокля
"Мъжете обичат дрехи, които подчертават извивките на женското тяло. Куклената  рокля системно прави точно обратното, разбира се ако не сте бременна.


image
Има една причина, поради която жените в третия месец от бременността, носят такъв тип рокля." Добре, момчета, ние ви разбираме.
 Няма да се преструваме на недоволни ако някой  непознат случайно ни заговори и поздрави  с очакването на бебето.
За хубаво или за лошо ще оставим нашата куклена  рокля в гардероба за следваща бременност или менструация, независимо дали ви харесва или не.
Неонови цветове

Жените обичат  да се забавляват с дрехите си, но според мъжете има  такова понятие като умерено забавно. "Неоновите  цветове във всякаква форма е приемлива, само ако сте на дванадесет години, поканени сте на ретро парти от 80-те години или се снимате във филма „sex shop".
"Мъжете по цвета определят самоличността и характера на една дама, а по неоновият цвят нивото  на зрялост." Кажете ни какво в крайна сметка чувствате!
image
 
Ако обаче на вашият приятел или мъж  му допадат тези ярки цветове, можете да си поиграете с тях: просто се измъкне от чорапогащите си  и променяйте неоновото зелено до тюркоазено синьо.

Дамски шалвари
Това са не добре обмисленни панталони, които изкривяват женската фигура. "Просто казано, това са най-грозните панталони, създавани някога." Но това не ви пречи от време на време да изпробвате някой модел в съблекалнята на магазина, и гледайки се в огледалото да си мислите че тази дреха ви прави по-умна.модни ботуши

image

Но защо мъжете не харесват това? Може би поради факта, че в тях  дупето изглежда, че виси някъде си ..."Това висене под чатала прикрива точно тази част , която ви прави жена.”

Дамски ботуши
Има два случая, когато можете да ги носите: "Първо когато  има обилен снеговалеж в областта или  сте голи и никой не ви вижда.." Ние няма да спори за второто.


image
Този модел ботуши според жаргона на дизайнерите на облекла се нарича „мода на sex shop”.  Те ви правят обемисти в краката, напомпани и същевременно  плоски в горната част на тялото. Ето поради тази причина и мъжете реагират отрицателно на тези „ дамски принадлежности."   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekstemi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16479
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930