Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 16:34 - Враговете на гърдите ни
Автор: sekstemi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2014 17:45


 Няма жена, която да не си мечтаe за разкошен бюст. Някои по природа са дарени с това богатство, а други с всички възможни средства се опитват да го увеличат или максимално се опитват да съхранят неговата форма.  
    На състоянието на гърдите влияят много фактори – храненето, начина на живот, кърменето на новородено...    
    Но при рационален подход и правилна грижа всяка гръд може да изглежда прекрасно.       image
   
    От какво най-силно страдат гърдите ни?    
    Неудобен сутиен     Ако е прекалено тесен, това затруднява кръвообращението. Прекалено свободния, пък не поддържа добре гърдите, което на свой ред може да доведе до стрии и увисване. Опитните продавачи в магазините за бельо винаги помагат за избора на оптимален вариант, не се притеснявайте да се обръщате към тях за помощ.    
    Неправилна стойка     Постоянно приведеният гръб не придава привлекателност нито на вас, нито на гърдите ви. Затова се старайте да ходите изправени.    
    Ултравиолетовите лъчи     Преките слънчеви лъчи подпомагат стареенето на кожата, а заедно с това могат да предизвикат и рак на гърдата. Затова е добре да претеглите отново плюсовете и минусите преди да изложите гърдите си пряко на слънцето. По-добре следи от горнище на бански, отколкото  посещение при лекари впоследствие. Това важи и в случаите, когато посещавате солариум.    
    Промени в теглото       При отслабване, всички знаем, че гърдите са едно от местата, които се стопяват първо, и  обратното, при напълняване те нарастват скоростно. Заради такива промени в теглото гърдите могат да станат груби, могат да се образуват стрии и неравности. Внимателно следете за теглото и не злоупотребявайте с диетите.


    image    
    Гореща вана      За гърдите е противопоказна високата температура –  тя провокира загубата на тонус и отпускането на кожата. Ако сте наистина пристрастена любителка на ваните, то опитайте се да ограничите продължителността им на не повече от 10-15 минути.    
    Полезни съвети       Сама по себе си женската гръд не съдържа мускулни тъкани. Тя се поддържа от кожата, която идва от основата на шията. Затова развитието на гръдни мускули и мускули на гърба са единствената възможност да се укрепи бюста с помощта на упражнения.    
    Плуването, волейбола, тениса – тези спортове тренират конкретните групи мускули.     Дори обикновено упражнение, като сгъване на топка в опънатите ръце може да е от голяма полза.
   
  Помага и вдигането на гирички (лежейки по гръб, sex shop вземете във всяка ръка гиричка по 1.5 кг. И ги повдигайте, като ги спускате настрани).  
    Укрепващите средства за гърдите, които днес пускат много компании, не само правят кожата по-нежна и млада, но и я стягат.    
    Студеният душ е малко неприятна, но незаменима процедура. Той подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове, прави кожата еластична и опъната.     
    Пробвайте и с лед – прокарайте кубче лед по гърдите, а после високо до шията. Лифтинг ефектът е осигурен.

    image
   

Козметичните маски и маслените обвивания активизират обмяната на веществата и подобряват кожата на гърдите. Нанесете дебел слой на кожата до пълното изсъхване. Смесете извара със зехтин и яйце или сметана с мед. Получената маса наложете на  гърдите за 20 минути, след което изплакнете.
   
    И накрая надхитрете природата. С помощта на руж и четчица помогнете на гърдите си да се закръглят. Нанесете тъмен руж между тях, а изпъкналостите, където се докосват отстрани с по-светъл тон.    
    Въпросът дали сутиените може да доведат до рак отдавна предизвиква спорове сред лекарите мамолози. Засега само производителите на дамско бельо категорично отхвърлят подобен риск.    
    Според специалистите от Института за болести на цивилизацията в Хавай при жените, които всекидневно носят сутиен по дванадесет часа, вероятността да се разболеят от рак на гърдата е двадесет пъти по-висока в сравнение с тези, които изобщо не носят или го ползват за кратко време.    
    Този извод учените подкрепят с факта, че в много африкански и азиатски страни, където жените традиционно не обличат тази част от бельото, ракът на гърдата се среща много по-рядко, отколкото в Европа и Америка.    
    Този феномен се обяснява с това, че в областта на гърдите и най-вече в подмишниците са съсредоточени значително количество лимфни възли и съдове, върху които сутиените оказват допълнителен натиск.    


Тагове:   риск,   жени,   секс,   сутиен,


Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekstemi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16475
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930