Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 16:39 - Бельото преди секса
Автор: sekstemi Категория: Тя и той   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
1



 Един пич наскоро ни каза, че не мисли точно за бельото си преди среща, защото веднъж стигне ли до момента, в които с момичето са по бельо, играта е спечелена.
Новинка: освен ако не сте отбелязали резултат "пиян като скункс", тя все пак ще ви "съди" и на единадесетия час. А не искате ли да се върне за повече?
image


Сериозно се замислихме над темата и решихме да поразтърсим из уеб пространството малко експертно мнение – не че нашето не е такова, но все още не сме започнали да правим бельо. Така попаднахме на един разговор на Mensfitness.com с Джейк Джоузеф или основателят на американската компания за бельо Jake Joseph Co., където съвсем по мъжки обсъждат тънкостите на тази почти забравена основа в гардероба на всеки мъж и как е най-добре да се подготвиш за тези моменти между "оставаш по нищо, освен боксерите си" и "голямата вечер с приятелката ти". Накрая се включила и една свежа мацка в разговора, за да даде и своето експертно мнение от женска гледна точка. Ние символично я нарекохме Лора. Получи ни се доста добре!
Отърви се от смущаващите я фактори
В зависимост от това какво обличате, момичето срещу вас ще достигне или до извода, че сте играчът, с който може да се разхвърли между завивките, или ще си помисли, че просто днес ви е асексуален репродуктивен ден.
"Един от приятелите ми имаше чифт бельо от годините, в които е бил дебело хлапе. Беше старо и му падаше, но също така имаше огромна дупка на задника.", споделя анонимната събеседничка в съществения разговор.

image

Не бихте облели костюм от 40-та година с износени крачоли и лакти на интервю за работа, нали? Същото важи и за бельото ви, особено в нощите, в които се опитвате да направите "удар". За щастие, ако действате по правилния начин, бельото може да предаде правилно желанието ви, вместо да съсипе настроението на нощта.
"Друго мое гадже имаше боксери с бухал. Знаеше, че са ми любими, затова всеки път когато беше с тях, знаех, че иска да правим секс. Беше много явен сигнал", спомня си с настроение Лора.
Подсилете контрола на качеството
И ние сме "за" късметлийското бельо, но когато става дума да впечатлите момичето, същият този късмет намалява с всяка дупка, която се появява с годините, които същото това бельо натрупва. Вие може да си фантазирате тя да разкъса бельото ви, но не започвайте с чифт надупчени като от вълци или избелели боксери/слипове. Същото важи и за бельо с петна и разтегнат ластик.
"В края на деня, когато свалиш всички дрехи, това е всичко, което имаш", казва Джоузеф, "но моментите, предшестващи тоталната голота, също са важни. Това, което носите отвън, показва колко добре се грижите за това, което е вътре."
Забравете за забавните неща
Без значение дали ви бяха подарък за Коледа от шеговитите ви приятели или ги взехте като част от костюма за Хелоуин, знаем, че имате най-малко един чифт странни или грозно изглеждащи боксери, които влизат в употреба в дните, в които закъсате между пранетата.
Лора се възмущава гласно на хората от новия век, като описва чифт неоново зелени слипове: "Той ми каза: "Подарък са от майка ми и бяха последният чифт бельо, който можех да облека." Нейният отговор: "Изпери си бельото!"
Обмислете материята
Бельото се отърква във вас цял ден и почти цяла нощ и най-вероятно и приятелката ви ще се отърква в него по някое време, затова отделете поне една минута да разберете от каква материя е направено.

image
Правилото на Джоузеф: "Ако материята изглежда добре върху вас като риза, то от нея ще излезе добър чифт боксери."

Но платът не само трябва да ви кара да изглеждате и да се чувствате добре, а и да издържа на повече от няколко пранета. Например, най-вървежните боксери на Jake Joseph Co. са изработени от мек и дълготраен бамбук. Това не означава, че трябва да се разорите, за да откриете качествено бельо. Има толкова много български компании за бельо, които правят изключително добри памучни боксери и слипове и които имат респектиращо дълъг живот. Съветваме ви да хвърлите и едно око на онези леки и "обръщащи" боксери от микрофибър, които изкарват всички "качества" на показ.
Отървете се от беличкото
Белите слипове и боксери за мъжете са като кюлотите за жените. Според Urban Dictionary sex shop "стегнатите белчовци" са подкрепата във фитнеса, която на всичкото отгоре крие ерекцията. Някой "против" задушаването на пениса?
Молим ви, спрете да душите члена си (и женският порив за секс). Имате толкова по-хуманни алтернативи: нормални и впити боксери (с нормална и висока талия), слипове и т.н. И преди да продължите с извинението, че вашите не са точно бели, вариациите по темата също няма да проработят. Разберете, че просто ви карат да изглеждате като бебе.
Не компенсирайте много
В наши дни изглежда, че големите марки все по-често предлагат бельо с огромен ластик, белязан с почти толкова големи букви, изписващи името им. Наистина хващат окото, но когато марката компенсира размера на меча ви, то в главата на жената започват да се въртят мисли не само за секс, но и за следващата обиколка по магазините. Покажете истинска класа и вкус. Не превръщайте бельото си в билборд.
Избягвайте пищността
Някои от компаниите за бельо в днешно време предлагат наистина абсурдни неща, които даже за приятелите на гей парада са прекалени. Затова ако се опитвате да си играете с дамите, направлявайте ги ясно с бельото си, като стоите настрана от бляскавите слипове без задна част или трябва да кажем – страховитите прашки. Ако бельото ви прилича на протектор за бокс тип мида, то явно не всичко е хубаво в рая.  


Тагове:   мъже,   бельо,   жени,   секс,   секси,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekstemi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16498
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930