Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 17:41 - Секси бельо ли е бодито?
Автор: sekstemi Категория: Тя и той   
Прочетен: 1524 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.02.2014 17:42


 Едва ли има жена която не е носила боди. Това е дамска дреха с много лица. Удобна и практична през зимата точно заради факта, че последната мода в дънките е да се носят късо.

image То предпазва кръста на жената от изтиване. Нека не забравяме, че такива звезди като Мадона и Бионсе даже си позволяват да излизат точно с такова бельо на сцената. Еластичните бодита са за препоръчване за дами, които искат да си стегнат коремчето.
Секси бельо за дами

През 80-те години за създателка на бодито се счита известната американска дизайнерка Дона Каран. Материалите за тази дреха са различни, но е препоръчително е да са от памук.
Ако искате бодито, което ще носите да е еротично и да съблазни по-лесно вашата силна половинка е хубаво да изберете украса с пайети, дантелки или панделки.

image

Мрежестите и полупрозрачни материи също не са за пренебрегване. Нали идеята е да се подчертае вашата фигура и да грабне мъжкият поглед. Има дами, които са против тази дреха.
Еротични секси дрехи за жени

Те изтъкват точно факта ( sex shop ), когато се налага посещение на тоалетна през зимата. Навлечени с много дрехи и доста неудобното разкопчаване , което е на особенно деликатно място си е направо  изпитание.боди за жена
Тогава идва моменда да си зададем въпроса не е ли възможно под бодито да се носят бикини?  От хигиенична гледна точка това е така, но дали е красиво е спорно.
Повечето дами носят бодито, като твърдят , че то ги прави стилни и женственни. Предлагането по магазините е голямо, което само по себе си показва, че търсенето е голямо.

image
Едно е сигурно и го приемете като съвет:”Не си купувайте боди, което ви е малко”. Изглежда грозно да ви излиза част от плътта навън.
Мненията за плюсовете и минусите от тази секси дреха са различни. Всяка жена сама си преценява дали бодито е нейната дреха или не.
Ако все още не сте опитали по една или друга причина не се колебайте. Най-малко заради това да влезете във вълшебният свят на дамското бельо и да зарадвате „силният” пол.  



Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sekstemi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16504
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930